Elke organisatie heeft behoefte aan het structureel delen van informatie

Of het nu gaat om directievergaderingen op hoog niveau, projectvergaderingen of een snel overleg. Samen met u analyseren we het DNA van uw vergaderruimte. Want bij de inrichting van uw vergaderruimte gaat het niet om de laatste snufjes, maar om wat u nodig heeft om uw vergadering naar een hoger niveau te tillen.

Meeting rooms

Een videoconferentieruimte is een must voor elke organisatie. De ideale vergaderruimte gaat om meer dan techniek: het gaat om beleving, gebruiksgemak, betrouwbaarheid en betrokkenheid.

Huddle Rooms zijn meer dan een hype. Stimuleer samenwerking, creativiteit en productiviteit door te werken in een Huddle Room.  Ze creëren een ideale ruimte – vooral in open kantoren – waar focus en privacy geen utopie hoeven te zijn.

In de boardroom worden belangrijke beslissingen genomen. De apparatuur moet daarom betrouwbaar, functioneel en gebruiksvriendelijk zijn, zodat u zich volledig kunt richten op de inhoud van uw vergadering. Audiovisuele apparatuur speelt hierbij een grote rol.

Raadszalen

Een open debat is de hoeksteen van de democratie. De raadszaal is de plaats waar wij het debat aangaan. Dit vergt veel tijd, intensieve voorbereiding en leidt vaak tot discussies. Om alles in goede banen te leiden, is een betrouwbare audiovisuele oplossing een absolute prioriteit.

Congressen, seminars of grote bijeenkomsten stellen speciale eisen aan de audiovisuele ondersteuning. Geluids- en stemversterking is vanzelfsprekend, maar ook een perfecte beeldweergave van uw boodschap is van groot belang.

Leslokalen

Hoe groter de zaal, hoe moeilijker het wordt om de aandacht van de aanwezigen vast te houden. Beeld en geluid spelen een essentiële rol in auditoria. Optimale verstaanbaarheid en heldere presentaties zijn de sleutel tot een maximale beleving.

Blijven groeien is blijven leren. Het moment dat we stoppen met leren, is het moment dat onze organisatie stopt met draaien. Het is dus logisch dat een leslokaal is uitgerust met de audiovisuele technieken die het nodig heeft. Voor elk type klaslokaal is er een ideale audiovisuele oplossing.

Ontdek meer