AV as a Service

Een up-to-date audiovisuele infrastructuur is een noodzaak voor elke organisatie. Maar het inspelen op nieuwe ontwikkelingen vereist kennis van zaken en de nodige investeringen. AV as a Service laat dit perfect toe zonder dat dit ten koste gaat van uw liquide middelen. Uw AV blijft up-to-date, en dit tegen een vaste maandelijkse kost. Samen bekijken we wat AV as a Service voor uw organisatie kan betekenen.

Een ander aspect van de ondersteuning die we bieden is remote support. De nieuwste apparatuur is voorzien van connectie met het netwerk. Hierdoor kan deze van op afstand beheerd worden. Op die manier kan Axians AV proactief ingrijpen zonder dat dit een verplaatsing vereist – er kan dus meteen ingegrepen worden.

Support & Training

Ons belangrijkste doel: de werking van uw audiovisuele installatie garanderen. Om dit mogelijk te maken, werkt Axians Audiovisual Belgium met een gestroomlijnd serviceplan. Onze specialisten installeren en inspecteren uw audiovisuele installaties volgens de regels van de kunst.

Daarnaast trainen wij onze klanten om hun apparatuur correct te gebruiken. Wij zorgen ervoor dat de medewerkers opgeleid worden om onze AV installaties perfect te bedienen.

AV Consultancy

Onze aanpak gaat veel verder dan het simpelweg installeren van materiaal. Axians Audiovisual Belgium gelooft in de integratie van technologieën die een echte toegevoegde waarde betekenen. Onze jarenlange AV expertise delen we graag met jou in de zoektocht naar de optimale audiovisuele oplossing.

Axians Audiovisual Belgium werkt samen met jouw project management team, om op een efficiënte manier jouw AV project tot een goed einde te brengen.

Service Level Agreements

Onze onderhoudscontracten bieden je extra rust en zekerheid. Wanneer Axians Audiovisual Belgium een onderhoudscontract aangaat, bewaken we de goede werking van jouw installaties. Via een volledig op maat geschreven serviceprogramma haal je nog meer voldoening uit jouw AV installatie, zonder zorgen over de continuïteit.

Customization is nog steeds een van onze grootste sterktes. Indien nodig gaan we daar erg ver in, zonder daarbij het doel uit het oog te verliezen: een vlot werkende en efficiënte AV oplossing.

 

 

 

Ontdek meer