E-learning platform voor rijbewijzen

Klant: Verjo bv
Expertise & marktsegment: Custom Application Development, E-learning
Technologie:  Java, Keycloak, Axians Cloud, OpenShift, Redis

Studeren voor een rijbewijs vereist dat studenten toegang hebben tot verschillende soorten cursusmateriaal. Ze kunnen studeren aan de hand van een boek, oefeningen, demonstraties, … en nog veel meer. Als uitgeverij met een primaire expertise op het gebied van rijbewijzen, had Verjo & Wees Wegwijs een toekomstbestendige manier nodig om ervoor te zorgen dat ze de best beschikbare inhoud kunnen leveren aan rijscholen en studenten. Axians heeft een E-learning platform gebouwd dat op maat gemaakt is voor rijbewijsopleidingen.

Hoe werkt het?

De oplossing is een multi-tenant webapplicatie. Verjo publiceert haar digitale cursussen aan haar klanten, die vervolgens hun cursisten verder kunnen instrueren en begeleiden. Ooit een rijbewijsboekje van Verjo of Wees Wegwijs gekocht? Daarin bevindt zich een code. Gebruik deze code om toegang te krijgen tot het platform en extra oefeningen te bekijken. Liever meer instructies of feedback bij het studeren voor het examen? Woon één van de webinars bij die door de experts worden gegeven. Dit en meer, allemaal ingebouwd in de tool.

 

Features

  • Meer dan 18.000 studenten digitaal opgeleid
  • Actief in drie landen
  • Multi-instance schaalbare toepassingen
  • Ingebouwde webinar module
  • Gebruikt in meerdere talen door talloze rijscholen en andere branches

“Verjo, Wees Wegwijs en Axians functioneren als één team. Door deze vorm van nauwe samenwerking hebben we in vrij korte tijd mooie resultaten kunnen boeken. Hierdoor zijn de allereerste successen voor zowel Verjo als Wees Wegwijs al geboekt!”

Danyel Jonker, CFO van Verjo

De oplossing bestaat uit meerdere schaalbare multi-instance webapplicaties in Axians Cloud. De schaalbaarheid wordt beheerd in Openshift. Ze is gebouwd via applicatie-ontwikkeling op maat in combinatie met Open Source componenten zoals Keycloak, Redis, Bootstrap, Spring, Big Blue Button, Ansible …

Onze klant aan het woord