Gezondheidszorg

De gezondheidszorg kent haar eigen specifieke zorgen: een complexe regelgeving, de vergrijzende bevolking, beperkte budgetten, ... Om optimaal hierop te kunnen inspelen moeten de informatiesystemen mee evolueren. Zo kan de patiëntervaring én de kwaliteit van de gezondheidszorg verbeterd worden, en bent u in staat om in spoedsituaties snel en slim beslissingen te nemen.

Dienstverlening op maat van de gezondheidszorg

Ziekenhuis, verzorgingstehuis, wooncomplex voor senioren… Axians biedt rendabele oplossingen op hoog niveau voor publieke en private organisaties in de gezondheidszorg, ongeacht hun omvang.

Axians voorziet in geïntegreerde bedrijfssystemen en toepassingen die perfect aansluiten op de specifieke behoeftes van de gebruikers. We leveren schaalbare oplossingen met aanpasbare functionaliteiten, zodat snel gereageerd kan worden op nieuwe behoeftes.

Klik hier voor onze IT-oplossingen voor de gezondheidszorg.

Met flexibele en aanpasbare diensten helpen we organisaties in de gezondheidszorg zich te richten op hun kernactiviteiten en hun operationele kosten zo laag mogelijk te houden.

Axians zorgt er ook voor dat de patiënt zich kan ontspannen en het contact kan onderhouden met familie en vrienden, dankzij 'connected solutions' bij het bed en in de publieke ruimtes.

 

myhealthbox_axians

Kennis en oplossingen voor de zorg:

Hoe we uw uitdagingen aanpakken

1920x1240-grayVerbeter de kwaliteit en de veiligheid van de gezondheidszorg én reduceer de kosten

Axians biedt oplossingen voor Unified Communications die verbonden zijn met de patiënt-informatiesystemen. Ons doel: ziekenhuizen nog veiliger maken door het gebruik van GPS-systemen, mobiele communicatie voor verplegers, video-communicatie en alarmsystemen.

1920x1240-blackVerbeter het comfort en de algemene zorg voor patiënten en bezoekers

We kunnen patiënten voorzien van communicatie-, informatie- en entertainmentdiensten, zoals IPTV en on-demand diensten, multimedia terminals, WiFi-toegang, multi channel contact centers, dynamische displays en smartphone GPS-diensten.

1920x1240Verhoog de efficiëntie en versterk de samenwerking binnen de medische staf

Axians kan een eenvoudig en open netwerk opzetten voor alle stafleden. Via dit netwerk zijn management- en planningstoepassingen en data beschikbaar. We kunnen de samenwerking versterken door spraak-, data- en video-oplossingen, mobiele platforms en GPS-diensten.

1920x1240-blackVerspreid kennis en ondersteun de zorgdiensten op afstand

We laten de afstand ‘krimpen’ door het inzetten van breedband, applicaties voor telemedicatie, follow-up van de patiënt thuis, bewakingsdevices, consult op afstand, beveiligde mobiele toegang tot medische data, videoconferencing, messaging en het delen van documenten.

Wilt u meer weten over onze oplossingen?

CONTACT of ONTDEK ONZE LOCATIES